August måned hos Barkebilla

I august måned har vi fokusert mye på og få barna til og bli trygge på avdelingen, både de voksne og barna. Vi tar det i barnas tempo, og sørger for at folk er trygge før vi begynner for fult.
I august har vi vært på flere turer, vi har fått startet på gruppene våre og her vil det være en timeplan for gruppen og en for avdelingen. Så man må inn på gruppen til barnet, hvis man lurer hva de skal gjøre med bamsene eller ekorne idag, det samme gjelder avdelingsvis.
Nå gleder vi oss til September måned, her har vi temaer som vennskapsuken i uke 36, brannvernuken i uken 38. Ellers vil vi forsette på om innsekter, og i uke 37 så vil vi ha om bier.

Og nå som et nytt barnehageår har startet, så vil jeg gjerne på minne om de samme gamle rutine, som er lett og glemme etter sommeren.

Bursdager – Hvis man ønsker og ta med noe til barnehagen, når barnet har bursdag så er det fullt lovt. Da kan man ta med evt pizzaboller, frukt, smotthies, tørket frukt o.s.v. Vi ønsker nemlig og være en sukkerfri barnehage og vil derfor ikke at man ta med kake, is eller andre sukkerprodukter.

Sykdom – Hvis barnet har hatt feber, så er det 24 timer karantene. Har barnet spydd så er det 48 timer karatene, dette gjelder da ikke bare barna men oss voksne også.

Levering – Vi ønsker at barna blir levert før kl.09.30 grunnet at da starter barnehage hverdagen, som for eksempel Tirsdager så går vi fra barnehagen kl.09.30, gruppene begynner kl.09.30 på torsdager og Fredagene er det fellessamling da. Da tenker vi selvsagt ikke hvis barnet har fri, skal til legen o.s.v